jetcapitals.com

jetcapitals.com

Overview: You decide how you want to trade

Alexa Traffic Rank: 4,457,054

Added: May 20, 2021 (updated July 27, 2021)

Status: New

Click to rate this post!
[Total: 10 Average: 4.8]


About jetcapitals.com

We offer all the variations of the world-renown Meta Trader 4 platform, along with all the tools you need for success. We provide you access to markets and exchanges around the globe.



Is jetcapitals.com paying, legit or scam?

The current status of jetcapitals.com is New. Please let us know in the comment section about your experience.



Disclaimer: The article posted herein is published by members of this site. Any information you find on this article is base on the opinion and view of the publisher. You are at liberty to accept or reject this article and act base on your own perspective of the platform. You are encouraged to share your own opinion or views about the platform with us via the comments box below so as to further improve this jetcapitals.com article.

Team Reviewparking is no third party and we can't handle any queries whatsoever.



Paste this widget on your website

Get involved!

110 Comments

@peepso_user_4295(HerbertKasperski)
Będę polecać tę stronę każdemu, kto chce dobrą platformę i dobrą prowizję za handel. Usłyszałem o Jetcapitals w dodatku w sieci, zajrzałem na stronę i używam jej od 6 miesięcy. Strona działa całkiem dobrze, ma dobrą platformę i dobrą obsługę klienta 24/7.
1 week ago
@peepso_user_4304(JzefCzachor)
Daję spróbować i mam przeszłość 5 miesięcy teraz, że używam Jetcapitals z tylko niektóre małe problemy z zespołem obsługi klienta. Jeśli szukasz dodatkowego dochodu bez konieczności porzucania pracy, to proponuję zacząć handlować z firmą Jetcapitals. Używam jej od roku i jestem bardzo zadowolony, pierwsza inwestycja zabezpieczona.
1 week ago
@peepso_user_4320(IvanKirikov)
Открывал счёт дистанционно, буквально подписал два документа и можно торговать. Возник вопрос с утра по Мск, в течение одного часа отписались. Огромный выбор инструментов, в том числе и иностранные эмитенты. Для неквалов доступны торги через биржу СПб. Наглядный интерфейс. Приятно, что у терминала есть API, и достаточно понятная документация с примерами. Ненавязчиво сделаны уведомления. Плюс есть вкладка с историй всех уведомлений, важное сообщение сложно пропустить или не найти.
@peepso_user_4324(OktawiuszMielcarek)
Znalazłem pewne problemy z aplikacją do wypłaty, ale teraz dla mnie działa wszystko dobrze, będę polecać stronę. Jetcapitals oferuje pierwszą inwestycję chronioną przez firmę, nie masz problemu, jeśli stracisz swoje pieniądze, jeśli jesteś nowy na rynku.
1 week ago
@peepso_user_4354(WalentyMaras)
Tylko z kilkoma małymi problemami. Idealna firma z najlepszymi agentami online, którzy pomogą Ci krok po kroku w osiągnięciu Twoich celów w handlu online? Tak Jetcapitals to ta strona, używam jej od 4 miesięcy i jestem z niej zadowolony i znajduję tylko małe problemy.
1 week ago
@peepso_user_4366(Oleg_Filippov)
Хочу выразить благодарность сотруднику вашего офиса за очень вежливое и внимательное обслуживание! К сожалению, не помню его фамилию и инициалы, но молодой человек там был один, остальные были девушки. Отзывчиво отнёсся к моей проблеме, уделил достаточное количество времени и внимания, и всё подробно и досконально изложил о продукте вашего банка. Этому молодому человеку желаю профессионального и карьерного роста, а вашему банку процветания, и дальнейшего развития!
6 days ago
@peepso_user_4367(FavourC)
When I started trading Forex on Jetcapitals, I had some difficulty funding my account. Nothing was wrong, I just didn't know how it's done. I called their support team and received instant help! I have been doing well on the platform as I have been earning consistently. Highly recommended.
6 days ago
@peepso_user_4383(Boris_Krotov)
Cотрудничаем уже с июня 2018 года. Выгодно инвестировать с ними. До этого года инвестировали в российские ГФ. С этого года планируем купить акций сектора высоких технологий. Гугл в портфель пока включать не будем, так как у него плохой новостной фон, всему этому виной штрафы и международные нарушения. Перспективными считаем Фейсбук, Твиттер и Нетфликс. Также присматриваемся к банковскому сектору. Лето заканчивается, поэтому мы ожидаем увеличение деловой активности.
5 days ago
@peepso_user_4324(OktawiuszMielcarek)
Jestem szczerze zadowolony z platformy transakcyjnej Jetcapitals. Ich obsługa klienta jest gotowa do pomocy handlowcom w każdej potrzebie. Doświadczyłem tego. Dodatkowo opisują każdy szczegół handlu, co bardzo pomaga w handlu. Handel jest łatwiejszy i niezawodny.
3 days ago
@peepso_user_4295(HerbertKasperski)
To było miłe doświadczenie z Jetcapitals. Ich reakcja na moje pytania była wystarczająco szybka. Trener był również przyjazny, pomocny, komunikatywny i szybko reagował. Czują, że jestem doceniany. Ich usługa wypłaty jest szybka i zawsze mam szybki dostęp do mojego konta. Ale opłata za wypłatę musi zostać zmniejszona. Uważam, że to autentyczne.
3 days ago